Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

TJ Sokol K.Újezd "B" - FC N.Hodějovice 4-3 (3-3)

 V neděli jsme za tropického letního počasí nastoupili proti nepříjemnému soupeři z Hodějovic.

V sestavě s několika pendly s áčka doplněnými o zkušené matadory mělo být vítězství snazší, než nakonec bylo.

Měli jsme totiž děsivý start do zápasu.

Již ve druhé minutě se střihl Dan Průdek, čímž umožnil útočníkovi hostí zatáhnout míč na kraj velkého vápna, kde při snaze svou minelu napravit, tečoval centr  tak nešťastně, že skončil v naší brance.

Daší gól vstřelili hosté v páté minutě. Po nakopnutí míče k našemu pokutovému území, využil dotírající hostující hráč nedorozumění K.Vyžrala s naším gólmanem a pohodlně dopravili míč do naší prázdné brány.

Za dalších deset minut jsme po krásném vyšachování obranz hostí vstřelil po narážečce M.Fouska, následném náběhu do vápna a přesném zakončení Milan Váša gól na 2-1.

Diváci, kteří nestihli první půlhodinu mohli litovat, protože ve dvacáté minutě využili hosté špatné rozehrávky J. Karlíčka a zvýšili své vedení na 3-1.

My jsme ovšem zbraně nesložili. Provedené změny v sestavě i v  rozložení hráčů využili k zlepšenému výkonu obrany a k nebezpečným akcím, které vyústily ve střelení gólů Kubou Czervonym a Vojtou Mrázem. Do kabin se tak šlo za stavu 3-3.

O poločasové přestávce došlo na naší straně k jednomu střídání. Ze hřiště odešel D. Průdek, kterého nahradil Vojta Vaněk.

Ve druhém polačasu jsme měli územní převahu, která vedla k několika náznakům šancí, ale rozhodující gól se nám podařilo vstřelit až 7 minut před koncem zápasu. Po hezké kombinačníí akci .J Míky, J.Kneifl se individuálně prosadil Vojta Mráz a mazackým zakončením rozhodl o naší zasloušené leč vydřené výhře a zisku tří důležitých bodů do tabulky

Utkání sledovalo 80 spokojených diváků

Sestava:  Tomáš Schmied - Jiří Karlíček, Karel Vyžral, Vít Janás, Dan Průdek -

                                                    Kuba Czervonyj, Milan Váša(K), David Augusta, Jan Kneifl -

                                                    Vojta Mráz, Martin Fousek

Střídali: 20. min. - Jan Míka za J. Karlíčka

               46. min. - Vojta Vaněk za D. Průdka

               70. min. - Tomáš Chromý za Kubu Czervonyho

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář