Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Zápas podzimu : Sokol K.Újezd - FC Velešín

3. 11. 2009

Do konce podzimní části I.B třídy sezony 2009/2010 zbývá sehrát jediný zápas. A osud byl nakloněn tomu, aby to bylo to nejatraktivnější utkání, které může skupina A nabídnout.

Na Velešínském fotbalovém hřišti se utkají první a druhý tým soutěže, "domácí" Sokol Kamenný Újezd a "domácí" FC Velešín. Oba týmy zatím kralují A skupině I.B třídy, což je důkazem toho, že se na Velešínském hřišti hraje nejlepší fotbal v této soutěži.

Tabulce vévodí naše mužstvo, které v dosavadních dvanáci zápasech 11x vyhrálo a pouze jedinkrát ztratilo body, když hned v prvním utkání soutěžního ročníku 2009/2010 prohrálo na hřišti SK Lhenice 1:2. Od té doby jede naše A mužstvo na vítězné vlně, všech 11 následujících zápasů vyhrálo, a to při impozantním skóre 36:0 !!! Naši fotbalisté prozatím nasbírali 33 bodů při skóre 37:2.

Na druhém místě se usadil nováček a asi největší překvapení soutěže, fotbalisté FC Velešín. Velešínskému managementu se podařilo pro tuto sezonu sestavit velmi kvalitní a perspektivní tým, který se zaslouženě pohybuje v horních patrech tabulky. FC Velešín v dosavadních 12 zápasech 8x vyhrál, 3x remizoval (ve V.Brodu, v Mladém a doma se Žabovřeskami) a pouze 1x odešel poražen (ze hřiště FK Slavoj Č.Krumlov B). Velešínští nasbírali 27 bodů při skóre 33:11.

Vzhledem k tomu, že jasným cílem našeho A mužstva je rychlý návrat do I.A třídy, potřebujeme v tomto utkání uspět. Hráči, kteří nastoupí na hřiště v našem dresu, pro to jistě udělají maximum a nechají na hrací ploše srdce i duši.

Naše fanoušky žádáme, aby se do Velešína v sobotu odpoledne vydali v hojném počtu a náš tým podpořili nejen svou účastí, ale i svými hlasivkami. V zápise o utkání jsme vedeni jako domácí tým, vytvořte nám tedy i domácí prostředí. Očekává se velká návštěva, přijďte i Vy. Určitě si odnesete pěkné zážitky a naši hráči jistě udělají maximum pro to, aby jste byli spokojeni i s předvedenou hrou a především s výsledkem utkání.

Za Vaši podporu Vám předem děkujeme.

Hráči, trenéři a management oddílu kopané Sokol Kamenný Újezd

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář