Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Výsledky přípravných zápasů A týmu

25. 7. 2011

FK Spartak Kaplice - Sokol K.Újezd 7:2 (3:0,3:0,1:2)

V prvním přípravném utkání na novou sezonu se naši fotbalisté střetli v Kaplici s účastníkem krajského přeboru, domácím Spartakem. Sestava našeho týmu byla poznamenána četnými absencemi hráčů, kteří na utkání chyběli (Stegbauer, Janků, Červonyj, Soukup, Krůček a další). Výsledek odpovídá hráčskému složení obou mužstev.

Premiéru na naši lavičce si odbyl náš nový trenér pan Brozman, v našem dresu poprvé nastoupil Milan Hubka, který je u nás na zkoušce. Po delší odmlce si zahrál i Martin Matoušek, který se vrací do našeho A mužstva.

Branky KU : Mráz Vojta, Beneš Michal

Sestava KU : Otava-Matoušek, Vaník, Vaněk, Průdek-Hubka, Augusta, Beneš, Holub-Mráz, Strnad. Do hry zasáhl i Fousek

 

Jiskra Třeboň - Sokol K.Újezd 3:2 (3:0)

Ke druhému přípravnému utkání nastoupili naši fotbalisté na hřišti v Třeboni proti tamní Jiskře. Domácí fotbalisté hráli v minulé sezoně divizní skupinu A, kterou se jim ale nepodařilo zachránit a spadli do krajského přeboru. V našem týmu chyběli opět někteří hráči (Augusta, Strnad, Zeman), ale sestava již byla mnohem kvalitnější než před týdnem v Kaplici.

V úvodu utkání měli velkou šanci naši fotbalisté, ale střela Radka Soukupa z 25 metrů se otřela jen o břevno domácí branky. Poté převzali otěže hry do svých rukou domácí fotbalisté a zejména jejich rychlé protiútoky a standartní situace byly pro naše hráče téměř neřešitelným problémem. Fotbalisté Jiskry tuto naši bezradnost potrestali třemi brankami a do poločasové přestávky se šlo za stavu 3:0 pro domácí fotbalisty.

Ve druhém poločase se obraz hry výrazně změnil. Naši hráči byli více v pohybu, s chutí si zahráli fotbal. Ačkoliv i domácí měli několik dobrých šancí, které buď zahodili nebo je vychytal Pavel Janků, góly ve druhém poločase stříleli jen naši fotbalisté. Brankami Svobodného a Soukupa se nám podařilo snížit stav utkání na 3:2, poté ještě nastřelil Mráz tyčku domácí branky, ale ani z dalších šancí už se nám vyrovnat nepodařilo.

Branky KU : Svobodný, Soukup

Sestava KU : Janků-Matoušek, Klivanda, Krůček, Průdek-Červonyj, Stegbauer, Soukup, Hubka-Svobodný, Mráz. Hokejově střídali i Beneš, Vyžral, Holub a Vaněk.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář