Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

TJ OSEK - SOKOL K.ÚJEZD

30. 3. 2009

První jarní mistrovské utkání sehrají naši hráči v Oseku. Na podzim vyhrál Osek na našem hřišti velmi šťastně 1:0, když naši hráči měli po celý zápas výraznou převahu, branku se jim ale nepodařilo vstřelit ani z těch nejvyloženějších šancí. V závěru zápasu proto přišel zákonitý trest, kdy soupeř po naší chybě vstřeli sice šťastný ale vítězný gól !!! 

Hlavní rozhodčí : pan Dvořák Petr z Týna nad Vltavou

Asistent 1 : pan Turek Jiří z Plané n.Luž.

Asistent 2 : pan Fiala Marek z Milevska

Delegát : pan Božovský Pavel z Prachatic

 

Komentář k podzimníku utkání převzatý z webu TJ Osek :
Osečtí nastoupili do utkání s pár změnami v sestavě, když pro zranění chyběli Hůzl a Uher. Naopak od začátku nastoupili Kroupa, Chod a Jůn. V úvodu utkání chtěli hosté vycházet ze zabezpečené obrany což se jim moc nedařilo, když se někteří hráči rozkoukávali na svých nových postech a domácí toho využívali. Nejprve se domácí utočník objevil sám na vápně a střelou trefil tyč a odražený míč se dostal k Chalušovi. Poté Chaluš dobře vyrazil trestný kop a za chvilku měl velkou dávku štěstí, když Fischerovi přeskočil míč nohu těsně před brankovou čárou. Hosté pak už přežili zbytek poločasu, když si však nedokázali vytvořit žádnou šanci. Druhý poločas už byl o dost vyrovnanější a hrálo se více ve středu hřiště. Osečtí hrozili zejména po rychlých protiútocích a domácí dál bušili do zorganizované obrany Oseka. V 70min. mohl vstřelit branku Herzig po výkopu Chaluše, ale na dlouhou nohu nestačil přehodit domácího brankáře Brejžka. Rozhodnutí přišlo až 7min. před koncem utkání, když roh rozehrál Čapek a Carda hlavou vstřelil jedinou branku utkání. V závěru domácí přitlačili osecké k vápnu, ale nevytvořili si vyloženou šanci na vyrovnání. Osečtí tak udělili domácím lekci z efektivity, když z minima vytěžili maximum.

Sestava TJ Osek v podzimním zápase :

Chaluš - Chod, Čapek, Sýkora, Kacetl - Carda, Hanáček, Jůn, Kinkor (65.Kalianko) - Herzig, Kroupa (88.Zacharda)

 

Nominace hráčů na utkání bude oznámena ve čtvrtek, 2.dubna 2009 po tréninku .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Beru jenom vítězství!!!

(Milan Váša, 30. 3. 2009 23:49)

Tak hoši, jde se na to, tentokrát už naostro. Koukejte z toho zkurvenýho Oseku přivézt všechny body! Jako bývalý kapitán přeji dobrý vstup do jarní části a samozřejmě držím palce! Vzhůru za záchranou...