Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - SK Slavia Č.Budějovice 1:4 (1:2)

13. 9. 2010

Sestava KU :

Janků - Beneš, Sirotka, Krůček, Průdek - Červonyj, Píšek, Stegbauer, Zeman - Fischer, Soukup : Střídali : Dvořák, Augusta, Holub

Branky :

19 min. - 0:1 - Michal Bez

26 min. - 0:2 - David Vondroušek z penalty

39 min. - 1:2 - Jarda Píšek

58 min. - 1:3 - Milan Boček

84 min. - 1:4 - Viktor Lavička

Červené karty :

1:0 - Pavel Janků v 83 min.

Komentář k zápasu převzatý ze slávistického webu :

IA muži - Muži     2010-09-11     K. Újezd

K. Újezd : Slavia     1:4 (1:2)

Sestava Slavia : Kroupa - Lískovec (54. Hejna) Lavička Bezzemek - Vršitý Dvořák Vondroušek Bez Šafrata - Boček (80. Fošum) Turek
Góly: 19. Bez 26. Vondroušek pen 58. Boček 84. Lavička


      Naposledy se soupeři potkali v dramatu rozhodujícím o sestupu z IA před 2 lety, tehdy stačila remiza 3:3 našemu celku. Nyní se soupeř do soutěže vrátil s eslnějším týmem na zrekonstruovaném hřišti. Za ideálního počasí se hrál velmi svižný zápas s platonickou územní převahou domácích a po celý zápas drtivou efektivitou našich akcí. Zápas jsme odehráli bez jediného zahrávaného rohu, ovšem krom gólů jsme měli ještě 3 dobré příležitosti ke skorování.
V 19. minutě Bez vykoupal domácího brankáře když ho z poloviny hřiště precizním kopem přeloboval a osvědčil tak přehled i geniální kopací techniku. V 26. minutě Bez krásnou uličkou vyslal Šafratu, ten se dostal před stíhajícího soupeře a jednoznačná penalta, kterou Vondroušek s přehledem proměnil. Do poločasu jsme ovšem ještě inkasovali a projevili trochu nervozity - v 39. minutě nedorozumění při přebírání hráče s míčem přihrávka z lajny na střed a střela skrz hráče ještě s tečí našeho brankáře.
Domácí se nadechli k náporu ve druhé půli, trenéři poslali na hřiště místo Lískovce Hejnu, Vršitého stáhli na beka a po chvilce po krásné narážečce Hejny s Bezem a precizním míči ze strany mezi obránce a brankáře se prosadil nabíhající Boček.
Zápas pokračoval ve stejném duchu, domácí tlačili, my měli šance, ještě jednu podobnou golové jen s trochu pozdní nahrávkou Hejny nestihl Boček, ten pak servíroval Bezovi na zadní tyč kde bohužel v těžké pozici jen těsně minul hlavou a o chvíli později znovu Boček po vyvezení míče ze strany na střed střelou lízl boční sít.
Závěr nebyl moc pěkný, střídající Fošum obtěžoval domácího brankáře, který dostal malou domů, kolize vrcholila celkem brutálním sražením Fošuma a červenou a rozehraný nepřímák využil Lavička k poslednímu golu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář