Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - SK Čtyří Dvory 4:0 (3:0)

8. 2. 2010

Ve druhém utkání nadstavbové části Hlubocké zimní ligy, skupiny o 16 až 20 místo, se naši fotbalisté střetli s účastníkem I.A třídy, týmem SK Čtyři Dvory.

1.poločas :

Naši hráči po přesvědčivém vítězství v 1.kole, kdy porazili FC Velešín 5:2, pokračovali v dobrém výkonu i v tomto zápase a soupeře od úvodních minut přehrávali. První gól jsme vstřelili již v 7 min., kdy na střelu Jirky Stegbauera z vápna čtyřdvorský, téměř dvoumetrový, brankář nestačil. Vedli jsme 1:0 ! Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 11 min. poslal Jirka Stegbauer kolmý pas za obranu soupeře, kam si šikovně naběhl Zbyněk Zeman a po kličce brankáři zakončoval do prázdné branky. Stav utkání byl 2:0 pro naše fotbalisty. Pro Zbyňka Zemana to byl 6 gól v posledních 3 zápasech !!! Ve 30 min. nastřelil Jirka Stegbauer spojnici břevna a tyče soupeřovy branky a z dorážky neuspěl Jarda Píšek. Přesto jsme se ještě do přestávky dočkali třetí branky v soupeřově síti. Po hezké individuální akci v tomto zápäse velice aktivního Radka Soukupa jej čtyřdvorský hráč fauloval ve vápně a Jirka Stegbauer zvýšil ve 35 min. z penalty na 3:0 pro náš tým. Až do konce poločasu jsme byli lepším týmem, dostali se i do dalších šancí, ale ty jsme již neproměnili. Hosté ze Čtyř Dvorů měli za celý první poločas jedinou šanci, z níž ale netrefili branku zmrzlého Vlasty Otavy.

Sestava v prvním poločase :

Otava - Píšek, Vavroch, Krůček, Vaněk - Pulec, Stegbauer, Soukup, Beneš - Zeman, Fischer

2.poločas :

Do druhého poločasu udělal trenér Gert Procházka tři změny v sestavě, když "Bombarďáky" Fischera, Pulce a Soukupa (jeli hrát finálový turnaj ve futsalovém jihočeském poháru) nahradili Tomáš Klivanda, Honza Nejedlý a hokejovou sezonu skončivší Milan "Lindros" Svobodný. Na hře našeho týmu se to ale moc neprojevilo a stále jsme měli více ze hry. Dobře jsme kombinovali a našeho soupeře jsme do šancí vůbec nepouštěli. Po několika našich neproměněných šancích jsme se dočkali v 73.min. zápasu, kdy Milan Svobodný s přehledem zakončil akci Pavla Vaňka a Michala Beneše po naší levé straně a nedal brankáři šanci. Vedli jsme 4:0 ! I ve druhém poločase jsme nastřelili břevno, další obrovské šance Jardy Píška, Milana Svobodného, Honzy Nejedlého a dalších našich fotbalistů již zůstaly nevyužity. Soupeř se k naší brance dostal až v závěru zápasu, trošičku rozmrazil Vlastu Otavu v naší bráně, ale branku nevstřelil.

Sestava v druhém poločase :

Otava - Píšek, Klivanda, Krůček, Vaněk - Nejedlý, Vavroch, Stegbauer, Beneš - Zeman, Svobodný

 

V dalším zápase nás v neděli, 14.2.2010 od 14:30 hod. čeká na hlubocké umělce soupeř hrající krajský přebor, FC Mariner Bavorovice.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář