Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - Loko ČB 3:2 (1:0)

28. 2. 2010

V posledním utkání našeho týmu v HZL (zároveň poslední utkání celé HZL) nastoupil náš tým proti týmu Lokomotivy České Budějovice. Náš soupeř hraje I.A třídu, skupinu B, kde je po podzimu na 12 místě.

Oba týmy nastoupili bez několika hráčů a tak možnost dostali mladí hráči a hráči bojující o místo v sestavě. Tomu odpovídala i hra, která nebyla příliš pohledná, ale ani o zajímavé situace nebyla nouze. Mírnou převahu měli naši fotbalisté a také zaslouženě vyhráli.

Škoda jen desetiminutovky ve druhém poločase za stavu 2:0 pro náš tým, kdy se naši hráči nedokázali koncentrovat na hru a nechali soupeře vyrovnat na 2:2 ! Po této desetiminutovce "hrůzy" opět naši hráči zapnuli a dokázali vstřelit vítězný gól.

Branky :

37 min. - 1:0 Zeman po přihrávce Fischera

49 min. - 2:0 Fischer po akci Krůčka

63 min. - 2:1

65 min. - 2:2

72 min. - 3:2 Strnad po přihrávce Píška

V 81 min. nastřelil Fischer břevno soupeřovy branky.

Sestava KU :

Brejžek - Píšek, Vavroch, Klivanda, Vaněk - Beneš (46 Růžička), Krůček, Zeman, Douda - Fischer, Svobodný (46 Strnad) , na střídání byl ještě připraven Nejedlý.

Své první minuty v našem dresu odehrál Olda Růžička, hráč Sokola Suchdol n.Luž., který je u nás na zkoušce.

K utkání z různých důvodů neodjeli : Otava, Pulec, Soukup, Stegbauer, Rytíř, Švec, Vyžral, Janás, Kneifl, Matoušek.

V dalším přípravném utkání hrají naši fotbalisté v neděli 7.3.2010 od 14:00 hod. s účastníkem I.B třídy, skupiny D, Tatranem Lomnice nad Lužnicí. Zápas se hraje na UMT v Hluboké nad Vltavou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář