Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - Hrdějovice 5:6 (5:4)

9. 3. 2009

V dalším přípravném utkání na sezonu se utkali naši fotbalisté s týmem Slavoje Hrdějovice, osmým celkem B-skupiny I.A třídy.

Utkání začalo tak trochu bláznivě. Již ve třetí minutě vstřelil Milan Ďurica první gól zápasu, v 11 min. přidal Milan Svobodný druhý a ve 14 min. upravil Rudolf Weinhard na 3:0 pro náš tým. To byl pro naše hráče začátek jako ze snu. Vést 3:0 po 14 minutách se nám ještě nepovedlo ! Bohužel po nedorozumění v obraně dokázali hosté v 15 min. snížit na 3:1. Poté Milan Svobodný nevyužil další vyloženou šanci, kdy přeloboval nejen brankáře, ale i branku. Ve 24 min. snížili Hrdějovičtí na 3:2 po hrubce našeho brankáře Filipa Jandy. Ve 28 min. jsme opět soupeři odskočili na rozdíl dvou branek, když Martin Fischer chladnokrevně proměnil svou šanci a upravil tak na 4:2. Ovšem hosté se nevzdali a dvěma góly ve 30 a 36 min. vyrovnali na 4:4. Vzápětí, ve 38 min., vrátil vedení našemu mužstvu opět Martin Fischer. To byl konec střeleckých manévrů v 1.poločase !!!

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, když v 54 min. vyrovnali na 5:5. Poté získávali Hrdějovičtí územní převahu a zbytek druhého polčasu se odehrál v jejich režii. Z naší strany to nebylo vůbec ideální a soupeřova brankáře jsme příliš nezaměstnali. Za zmínku stojí několik rychlých brejků, které ovšem nevedly k brankovému zakončení a také naše největší šance ve druhém poločase, kdy Milan Ďurica nastřelil ve 83 min. břevno Hrdějovické branky. Bohužel se opět naplnilo pořekadlo "nedáš - dostaneš" a hosté vstřelili v 85 min. vítězný gól zápasu.

V tomto zápase jsme sice vstřelili 5 branek, ale zcela jsme propadli v obranné činnosti, o čemž svědčí 6 inkasovaných branek !!!

Sestava KÚ :

Janda - Píšek, Míka, Vyžral (60´ Vaněk), Janás - Rytíř, Weinhard, Kneifl - Ďurica, Fischer - Svobodný

Příští přípravný zápas sehraje naše A-mužstvo v Českém Krumlově, kdy se v sobotu, 14.3.2009 od 15:00 hod. utká s domácím A-mužstvem, účastníkem krajského přeboru a vítězem Hlubocké zimní ligy .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář