Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - FC Velešín 2:2 (0:0)

7. 11. 2009

Výsledek utkání svým rozhodováním hrubě ovlivnil hlavní rozhodčí pan Jaroš Zbyněk z Chýnova, který v 65 min. neodpískal za stavu 2:1 pro náš tým jasný pokutový kop po střetu stopera FC Velešín Jana Trumera s Milanem Svobodným. Naproti tomu ani na chvilku nezaváhal s odpískáním penalty v 70 min. pro domácí, která byla více než sporná. Domácí hráč, běžící za naším záložníkem Lukášem Pulcem mu při křižování zavadil o paty a upadl !!!

Jinak naši hráči podali velmi dobrý výkon, s vyjímkou úvodních 10 minut druhého poločasu byli lepším týmen, a nebýt žalostné koncovky, mohli jsme zápas zaslouženě a jasně vyhrát. Jen v úvodních 10 minutách utkání jsme měli 4 velmi dobré šance, z nichž hlavička Martina Fischera a průnik Lukáše Pulce po pravé straně byli šancemi vyloženými. Hráči FC Velešín si v prvním poločase nevypracovali ani jednu šanci.

V úvodu druhé půle byli lepší Velešínští, vstřelili úvodní gól zápasu, ale pak převzali iniciativu opět naši fotbalisté a dokázali výsledek otočit na 2:1. I nadále jsme si vypracovali několik šancí, nastřelili jsme i břevno. Potom ale začal úřadovat hlavní rozhodčí a výsledkem toho byla v 70 min. penalta "hostů" a vyrovnání na 2:2. Ještě v samém závěru se dostal do vyložené šance Milan Svobodný (po akci Jardy Píška), ale bohužel neproměnil.

Bod není špatný, FC Velešín jsme si udrželi na šestibodovém odstupu, ale po průběhu utkání mohlo být i veseleji. Do utkání šli naši hráči s tím, že chtějí vyhrát a myslím, že pro to udělali maximum.

Za to jim, ale i trenérovi Gerdu Procházkovi, který je na zápas připravil, patří absolutorium a poděkování !!!

Branky  :

55 min. - 0:1

57 min. - 1:1 Martin Fischer po centru Lukáše Pulce

64 min. - 2:1 Lukáš Pulec po centru Míry Vavrocha

71 min. - 2:2 z přísně nařízené penalty

Sestava KU :

Otava - Píšek, Klivanda, Krůček, Beneš - Pulec, Vavroch, Stegbauer, Rytíř - Svobodný, Fischer

Střídání KU :

Kneifla za Svobodného

Vyžral za Fischera

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

-dtto- poř. sužba

(Divák II, 10. 11. 2009 15:42)

Jdi do hajzlu, vždyť si to ty rozhodčí dělají sami. Nedostanou namazáno, tak jsou nasraný a pak se díví, že dostanou občas přes držku, když pískají hovno.Mně bylo jedno, kdo v tom zápase vyhraje, ale ty žluto-červený hráči byli lepší.

Poř. služba

(Divák, 10. 11. 2009 13:51)

Je hezký, že si tady všichni stěžujete, ale že domácí naprosto fatálně selhali s pořadatelskou službou, to si tady nenapíšete. Jak si pak pořadatelé sundavali pásky aby mohli jít a řvát na rozhodčího, kterého tam napadli pak nějaký lidi.... To je ostuda. To moc s fotbalem společného nemá. Ať penalta byla nebo ne,chovalo se to tam jak zvířata. A pořadatelé jen koukali a bavili se. To si sem napište taky.

mé hodnocení

(Jirka Šimek, 9. 11. 2009 15:50)

Zdar všem. Kdo mne zná, ví že jsem celkem soudný člověk, byť jsem též "kameňácký". Kameňák byl až na bojovnost jednoznačně lepší, Velešín toho moc nepředvedl. Diskuse nad penaltami je zbytečná, protože jedna jasná odpískána nebyla, jedna velmi sporná ano. K těmto dvou minelám bych přidal ještě žlutou kartu pro Karla Krůčka poté co byl jasně faulován, ale rozhodčí hru pustil. Za pět minut udělal rozhodčí víc škody než za zbylé užitku. Víc soupeřů jsem na podzim bohužel neviděl, takže nemohu srovnávat, ale celkově Velešín nic moc - až tedy na tu bojovnost a diváky.

Penalty

(Jirka Vanik, 9. 11. 2009 12:53)

Ahoj Štěpáne, máš-li pocit, že penalta pro Velešín byla a pro Kameňák nikoliv, tak jsi na tom podobně jako rozhodčí. Ovšem s tím rozdílem, že v tom lese pobíháš ještě dva dny po zápase. Za neodpískanou penaltu ve prospěch Kameňáku byla hlavnímu rozhodčímu snížena i známka udělená delegátem svazu, který v inkriminovaný okamžik byl ca.25 m od místa přestupku. Kromě toho ji viděli i diváci, včetně těch "domácích Velešínských" - ale ti nerozhodují. Každopádně vás ale musím pochválit, hrajete dobrý fotbal a máte perspektivní tým. V příští sezoně vás tipuji na postup a moc vám ho přeji. S pozdravem Jirka Vaník

remiza zaslouzena

(Stepan Chovanec, 9. 11. 2009 12:16)

rozhodci byl trosku v lese, ale penaltu kterou odpiskal by odpiskal kazdej rozhodci. Na penaltu, ktera podle meho nazoru nebyla si nemuzete stezovat, takove penalty se proste nedaj piskat, priste to bude ze strany Velesina lepsi, takze trenujte:)

pan byl asi na jinem fotbale

(otava, 8. 11. 2009 21:01)

tak nevím,ale pokud jsem si z brany stačil všimnout ,tak se mi hlava z velešínskych šancí ani nestačila točit,protože kromě golu ze hry jina ani nebyla.my jsme je měly ,ale bohužel nedaly a tak to skončilo remízou. takže pro mne zklamaní ikdyž bod se taky počítá.

Remíza zasloužená

(Milan Čada, 8. 11. 2009 14:04)

Na rozhodčího se vše snadno háže - měli jste šance a nedali - to je fotbal....to je hrubě ovlivněný výsledek...Velký dík Velešínskému kotli - tak se fandí:-)

odpověď

(Gerhard Procházka, 8. 11. 2009 13:38)

Ano, Velešín hrál velmi solidní fotbal a právem je na druhém místě tabulky. Co se týče Fischera, tak to byl omyl v tisku. Červenou kartu měl Soukup a ten nehrál. Na těchto stránkách je zvykem se ke komentářům podepisovat, ale na to jste asi slaboch. Gerhard Procházka - trenér

kecáte

(nezávyslí pozorovatel, 8. 11. 2009 12:26)

trochu přehnanej komentář..zas tak dobrý jste nebyli!!!řekl bych, že z šancí Velešína se Vám taky pěkně motala hlava....a co se týče Fischera neměl minulé kolo červenou kartu......