Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - Calofrig Borovany 0:0

31. 8. 2010

 

Ve druhém kole I.A třídy, skupiny B, jsme na svém hřišti přivítali nováčka I.A třídy, tým Calofrigu Borovany. Hosté přijeli i s naším bývalým brankářem, Honzou Brejžkem, který v létě do Borovan přestoupil.

Utkání samo o sobě vysokou úroveň nemělo. Přesto bylo k vidění několik hezkých akcí na obou stranách. Když se dostal míč až k brance, tak všechny pokusy o vstřelení gólu ale bezpečně zlikvidovali oba brankaři. Když už jsme vstřelili gól, tak nám bohužel nebyl uznán, neboť při zpracování míče Radek Soukup zahrál rukou a jeho následná střela do branky už byla tudíž zbytečná. 

Větší vzruch nastal až po hodině hry, kdy se chybu na naší pravé straně obrany snažil napravit Karel Krůček, ale unikajícího útočníka Borovan zastavil jen za cenu faulu a musel tedy v 60 min. po červené kartě opustit hřiště. Zbývajících 30 minut jsme tedy hráli o deseti, ale paradoxně jsme si vytvořili více brankových příležitostí než soupeř a v těchto třiceti minutách jsme byli lepším týmem. Bohužel ale naší snaze chybělo důrazné zakončení a nebo nám stál v cestě náš "bývalý spoluhráč a kamarád" Honza Brejžek.

Bylo to klasické utkání o tom, kdo udělá chybu a kdo dá gól. Nepovedlo se to ani jednomu z mužstev a proto diváci gól neviděli.

Sestava KU :

Janků - Sirotka ( 84´ Klivanda ), Petr, Krůček, Dvořák - Červonyj, Píšek, Soukup, Beneš - Zeman, Svobodný ( 75´ Buczek )

Červené karty 1:0 : v 60 min. Karel Krůček

V příštím kole zajíždíme na hřiště Spartaku Soběslav. Utkání se hraje v sobotu 4.září 2010 od 17:00 hod. Odjezd autobusu je v 15:00 hod. z Náměstí. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář