Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - TJ Olešník 2:2 (1:1)

14. 3. 2011

Začátek jarní části sezony 2010/2011 se kvapem blíží a tak přípravy na boje o záchranu vrcholí. V dalším přípravném zápase byl soupeřem našich fotbalistů tým TJ Olešník. Mužstvo, které po podzimu přezimovalo na 10 místě A skupiny I.A třídy.

Naši fotbalisté nastoupili k tomuto zápasu v neděli, v pravé poledne za krásného slunečného počasí. Ihned v úvodu utkání jsme zažili doslova šok. Soupeř rozehrál, nakopl míč za naši obranu, kde si naši hráči ještě užívali sluníčka a útočník, který za míčem hbitě vyrazil lobem překonal našeho vyběhnuvšího brankaře. V 10 vteřině !!! zápasu jsme prohrávali 0:1.

Poté se hrál vyrovnaný fotbal, naši fotbalisté se z úvodního šoku rychle vzpamatovali a postupně získávali půdu pod nohama a mírnou převahu. Do nějakých vyložených šancí se ale ani jeden ze soupeřů nedostal, nepočítáme-li náš gól, který vstřelil Radek Soukup, ale v tu dobu již byl praporek pomezní rozhodčí dávno nahoře.

Regulérního gólu jsme se dočkali v 16 min., kdy krásnou kolmou přihrávkou vyslal Jirka Stegbauer  do pokutového území Karla Krůčka, který byl soupeřovým obráncem zastaven jen za cenu faulu a hlavní rozhodčí bez váhání ukázal na značku pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil náš nejlepší střelec v zimních přípravných utkáních Radek Soukup a vyrovnal na 1:1 !!! 

Ve zbývající části prvního poločasu už žádný gól nepadl, i když si obě mužstva vypracovala ještě několik střeleckých příležitostí.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji naši fotbalisté a svého soupeře svou kombinační hrou přehrávali. Ve 14 min. vysunul Zbyněk Zeman dopředu rychlonohého Míru Strnada, který se dostal před obránce soupeře, poté přesně přihrál na druhé straně nabíhajícímu Radku Soukupovi a ten potvrdil svoji formu. Chytře přehodil brankaře a vedli jsme 2:1

V ten moment jsme byli jasně lepším mužstvem, vypracovali jsme si další tři vyložené šance ( 2x Radek Soukup - 18 a 21 min., 1x Michal Beneš - 24 min. ), ale ani jednu jsme neproměnili. Škoda, jinak by jsme zasadili soupeři rozhodující úder. Bohužel se opět potvrdilo staré známé nedáš-dostaneš a ve 37 min. se Olešníku podařilo vyrovnat na konečných 2:2.

V neděli vyrovnávací gól soupeře ještě tolik nebolel, ale v mistrovském utkání by znamenal ztrátu dvou bodů a to si v době, kdy každý bod budeme potřebovat nemůžeme dovolit.

Sestava KU :

Janků - Štich, Frnka, Píšek, Průdek - Beneš, Stebgauer, Krůček, Zeman - Soukup, Strnad

Střídali :

Dvořák, Holub

V dalším přípravném utkání se představí naše mužstvo příští sobotu, 19.3.2011, na hřišti v Dívčicích-Dubenci na travnatém hřišti. Soupeřem nám bude SK Zliv.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář