Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - FK Rašelina Soběslav 2:0 (1:0)

11. 4. 2011

Ve slunečném a větrném sobotním odpoledni přivítali naši fotbalisté na svém hřišti soupeře z nejtěžších - vedoucí tým B skupiny I.A třídy, FK Rašelinu Soběslav. Náš sobotní soupeř se netají postupovými ambicemi a po překvapivě prohraném domácím zápase s Bavorovicemi v minulém kole si přijel na naše hřiště pro tři body.

Naši fotbalisté ale taktéž potřebovali nutně bodovat, neboť se nehodlají smířit se sestupem. A tak to byl boj kdo z koho. Z obou stran byl vidět kvalitní fotbal, obě mužstva šla za vítězstvím. Do první větší šance se dostali hosté, ale neproměnili ji.

Ve 13 min. zápasu se poprvé měnilo skóre. To po pravé straně zatáhl míč Míra Strnad, přihrál před branku nabíhajícímu Radku Soukupovi a ten na přední tyči míč nasměroval za záda hostujícího brankaře - vedli jsme 1:0 !!! I nadále jsme byli svědky velice hezkého fotbalu se zajímavými akcemi na obou stranách. Hosté se dostali do dalších dvou vyložených šancí, proti nim však stál v naší brance bezchybný Pavel Janků, chybělo jim i trochu štěstí. Do vyložené šance na naší straně se dostal po dalším centru opět Radek Soukup, tentokrát ale mířil těsně vedle. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro naše mužstvo.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hostující fotbalisté, zatlačili naše mužstvo k šestnáctce, ale všechny náznaky šancí likvidovala naše obrana ve spolupráci s brankářem. Po dvaceti minutách se hra opět vyrovnala, do dvou velkých šancí se dostal Radek Soukup, ale ani jednu neproměnil. Druhý zápis do střelecké listiny se mu povedl až v 84 min. když Karel Krůček rychle rozehrál přímý volný kop, vysunul "Soukyho" a ten tvrdou střelou podruhé překonal Soběslavského golmana - 2:0 - Radek Soukup !!!  Ačkoliv se hosté s výsledkem pokoušeli ještě něco udělat, naši hráči příkladně bojovali a do žádné vyložené šance již soupeře nepustili. A tak důležité body zůstaly doma v Kamenném Újezdu.

Jen tak pro zajímavost. Vítězství nad Soběslaví bylo premiérovým vítězstvím našeho A mužstva na domácím hřišti v mistrovském utkání po znovuotevření nově zrekonstruovaného hřiště v srpnu loňského roku !!! Na toto vítězství jsme čekali hodně dlouho, doufejme že tímto začne být náš fotbalový stánek nedobytnou tvrzí !!!

Sestava KU :

Janků - Štich, Frnka, Píšek, Průdek - Červonyj, Stegbauer, Krůček, Augusta - Soukup, Strnad

Střídání KU :

62 min. - Beneš za Červonyje

87 min. - Svobodný za Strnada

Na střídání byl ještě připraven Vojta Mráz

Tabulka po odehraném 16.kole : http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/jihocesky/souteze.asp?soutez=310A2B&show=Aktual

V dalším zápase hraje naše A mužstvo na hřišti u Malého jezu proti Slavii ČB. Utkání se hraje v sobotu, 16.4.2011 a má výkop v 17:00 hod.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář