Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - FC Šumava Frymburk 1:0 (0:0)

21. 8. 2011

V prvním mistrovském utkání nové sezony porazili naši fotbalisté své Frymburské soupeře tím nejtěsnějším rozdílem. Branku vstřelil v 52 min. Stegbauer.

Sestava KU :

Janků - Matoušek, Klivanda, Krůček, Průdek - Augusta, Samek, Stegbauer, Hupka - Soukup, Svobodný

Střídali :

Červonyj, Vaněk, Mráz 

Hodnocení trenéra Vojtěcha Brozmana :

"Byl to první mistrovský zápas Kameňáku pod mým vedením. Po sestupu z I.A do I.B jsme si před sezonou řekli, že dáme mužstvo trochu dohromady a zkonsolidujeme kádr. Povedlo se nám přivést dvě posily (Samek z Rudolfova a Hupka z Lipí), které dnes hrály od začátku zápasu. Oba dva dnes hráli velmi dobře.

Začali jsme velice dobře, prvních 10 min. jsme měli převahu, jenže gól jsme nedali. Následovali takové pološance na našich kopačkách a poté přišly naše 3 chyby, kdy nás soupeř mohl potrestat, protože šel 3x sám na bránu. jednu šanci zlikvidoval Pavel Janků, dvakrát jsme stačili protihráče ještě doběhnout a nedovolili mu vystřelit. Takže jsme přežili takovou nepříjemnost. Kája Krůček to ve 20 min. pochopil, od té doby už byl stáhnutý vzadu, křižoval hráče soupeře. Je rychlostně stále dobře vybavený a už soupeře do žádného brejku nepustil. Měli jsme takové váhavé protiútoky k šestnáctce, nikdo nešel do kličky ani do vápna, stále jsme čekali co udělá protihráč.

O přestávce jsme si vysvětlili určité věci, řekli jsme si, že budeme trpělivě čekat, nepouštěli jsme soupeře do brejků a šancí, a věřili jsme, že potřebný gól přijde. A prakticky také přišel.

Samozřejmě ty první zápasy jsou velice nervozní, nikdo neví co od koho čekat. Určitě k tomu přispěl i rozhodčí, který pustil hru až příliš benevolentně a pak hráče neukočíroval. Ve druhé půli začala chvilková okopávaná, hádaná a ten zápas se už dohrával dalo by se říct z povinnosti. My jsme mohli dát v posledních 10 minutách další 3 góly (Mráz, Červonyj, Soukup), ale naši hráči prováhali. Soupeř už hrozil jen ze standartek a nákopů do vápna a ty jsme si pohlídali. Přežili jsme to, vyhráli jsme 1:0 a já jsem za to velice rád!"

Tabulka po 2.kole (1.hraném):

http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/jihocesky/souteze.asp?soutez=310A3A&show=Aktual

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro vojtu

(ladislav caba , 23. 8. 2011 11:33)

cauky trenere tak nove pusobiste a hned vyhra to je pekny zacatek jen tak dal .budu te sledovat. cauky lada