Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Sokol K.Újezd - Blaník Strunkovice 11:3 (3:0)

7. 3. 2011

Soupeřem našich fotbalistů v šestém přípravném utkání bylo mužstvo účastníka I.B třídy, skupiny B, Blaníku Strunkovice.

Naši fotbalisté byli od začátku lepším mužstvem a snaživého soupeře přehrávali od úvodních minut. V první půlhodině jsme si vypracovali několik dodrých šancí (Strnad, Krůček, Soukup a další), ale kromě dvou gólů z ofsajdu (Strnad, Soukup) soupeř zuby nehty odolával. Branky v jeho síti jsme se dočkali až ve 37 min., kdy byl v pokutovém území soupeře faulován Míra Strnad a Radek Soukup nařízenou penaltu s přehledem proměnil - 1:0. Druhého gólu jsme se dočkali hned vzápětí, když běžela 38 min. utkání, Karel Krůček šel sám na brankáře, ten jeho střelu vyrazil jen k Radku Soukupovi a ten trefil prázdnou branku - 2:0. Do poločasu předvedli naši fotbalisté ještě jednu hezkou fotbalovou akci. To když ve 45 min. utekl soupeřově obraně po pravém křídle Kuba Červonyj, svým centrem našel na penaltě Radka Soukupa, který si míč zpracoval na prsou a ještě před dopadem na zem jej pravou nohou usměrnil k pravé tyči soupeřovy branky - 3:0"Souky" tak zkompletoval svůj prvopoločasový hatrick !

Do druhého poločasu vstoupili naši fotbalisté pod dojmem slabého výkonu soupeře až příliš bohorovně a hned ve 46 min. jsme inkasovali gól na 3:1. Nedlouho poté, ve 48 min. proběhl středem hřiště mezi soupeřovými zadáky Jarda Píšek, s přehledem překonal brankáře, a upravil stav utkání na 4:1. Ovšem za minutu, ve 49 min. tobylo 4:2. Naše mužstvo ale mělo v útoku střelecky disponovaného a po gólech hladového Radka Soukupa, který v 51 a 59 min. navýšil naše vedení na 6:2. V 66 min. se soupeři podařilo snížit na 6:3. Na tento gól neodpověděl v 76 min. nikdo jiný než Radek Soukup, který zvýšil po přihrávce Milana Frnky naše vedení na 7:3 a dovršil tak i ve druhém poločase hatrick !!! V 76 a 77 min. vstřelil dva góly na 8:3 a 9:3 Filip Holub a v 85 a 86 min. vstřelil své dva góly také Zbyněk Zeman (10:3 a 11:3).

Utkání skončilo jasným vítězstvím našeho týmu 11:3 !!!

Branky KU :

Soukup 6, Holub 2, Zeman 2, Píšek

Sestava KU :

Janků - Štich, Frnka, Píšek, Beneš - Červonyj, Stegbauer, Krůček, Augusta - Soukup, Strnad

Střídali :

Holub, Zeman

V dalším přípravném utkání hrajeme v neděli, 13.3.2011 od 12:00 hod. na UMT v Hluboké, s účastníkem I.A třídy, mužstvem Olešníku.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář