Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Slavoj Husinec - Sokol K.Újezd

13. 11. 2009

 

Nominovaní hráči na zápas v Husinci :

Brejžek, Píšek, Svobodný, Fischer, Klivanda, Krůček, Soukup, Vavroch, Stegbauer, Beneš, Rytíř, Vyžral, Ďurica, Janás .

 

V posledním letošním mistrovském zápase a zároveň v předehrávaném 14.jarním kole se představí naše A mužstvo na hřišti nováčka soutěže Slavoje Husinec. Není žádným tajemstvím, že náš tým pojede do Husince vyhrát, aby tak úspěšně zakončil rok 2009 a udržel si náskok před svými největšími soupeři z Velešína a Lhenic.

Slavoj Husinec v dosavadních 13 mistrovských zápasech nasbíral 4 body za 1 vítězství, 1 remízu a 11 porážek. Hráči Husince vstřelili 10 branek a 45 jich obdrželi. Jediné vítězství zaznamenali ve Volarech, remízu si odvezli ze Čtyř Dvorů. Slavoj Husinec začal sezonu na hřištích soupeřů, neboť měl po letních povodních zaplavené hřiště. Na svůj stadion se vrátil až v 8.kole (9-ém hraném), když 10.10.2009 přivítal FC Velešín.

V podzimním 1.kole (22.8.2009) skončil náš vzájemný souboj na Velešínském hřišti výsledkem 7:0 (4:0) pro naše mužstvo, když branky stříleli : Martin Fischer 2, Milan Svobodný 2, Milan Ďurica, Radek Soukup a Jirka Stegbauer. Toto vítězství odstartovalo naši 1061 minut trvající neprůstřelnost a 12-cti zápasovou šňůru bez porážky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář