Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Slavoj Č.Krumlov - Sokol K.Újezd 3:2 (3:1)

28. 7. 2010

Na hřišti v Kájově se utkali naši fotbalisté s fotbalisty Slavoje Č.Krumlov. Za Slavoj nastoupili fotbalisté, kteří nehráli v nedělním utkání předkola českého poháru proti Třeboni. Jednalo se převážně o mladší hráče, kteří přecházejí z dorostu do kategorie mužů.

K. Újezd stačil v Kájově jen snížit vedení Č. Krumlova
Přípravný zápas

Kájov: V přípravném utkání postavil trenér Slavoje Č. Krumlov Pintér omlazený tým, převážně z právě vyšlých dorostenců. Ti zásluhou střelecky vydařené úvodní půlhodinky porazili staronováčka I. A třídy Kamenný Újezd 3:2.

Po centru Zimka se z otočky prosadil už ve 12. min. hornoplánský Koritar, 1:0. Tým trenéra Koutského odpověděl po sedmi minutách. Na levé straně se šikovně prosmýkl hostující Soukup a špičkou prostřelil Šillera, 1:1. Na Novákův pas za obranu si naběhl ve 28. min. Vacek a s přehledem zakončil, 2:1. Do přestávky přidali Krumlovští ještě jednu branku. Po Špátově rohovém kopu se prosadil znovu hlavou Koritar, 3:1. Baboučkův nájezd skončil těsně vedle tyčky.

Ve druhém poločasu oba týmy prostřídaly a k vidění byla už jen jedna branka. Do vápna se dostal Fischer, jeho střelu Šiller ještě vyrazil a dobíhající Stegbauer pohodlně zasunul do odkryté branky, 3:2. V závěru ještě hosté nastřelili hlavou tyč. Pokus střídajícího Podskalského vyrazil exjankovský brankář Janků mimo. Vackův lob vytěsnil Janků těsně nad břevno.

FK Slavoj Český Krumlov – Kamenný Újezd 3:2 (3:1)
Branky: 12. a 34. Koritar, 28. Vacek – 19. Soukup, 78. Stegbauer.
Rozhodčí: Adamovič. Hráno v Kájově.

Český Krumlov: Šiller – Wagner, Sirotka, Pils, Petřík – Špát, Vacek, Novák, Zimek – Koritar, Babouček. Střídali Žilenko, Cieslar a Podskalský. Trenéři Pintér Lubomír a Šváb Zdeněk ml.

Kamenný Újezd :

1.pol.: Otava - Vyžral, Píšek, Krůček, Klivanda - Červonyj, Augusta, Stegbauer, Nejedlý - Svobodný, Soukup

2.pol.: Janků - Píšek, Klivanda, Krůček, Prudek - Holub, Augusta (60 Stegbauer), Petr, Strnad - Buzcek, Fischer 

Připravil: Jan Petřík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář