Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

SK Dobrá Voda - Sokol K.Újezd 5:0 (3:0)

4. 11. 2010

Sestava KU :

Janků - Píšek, Krůček, Sirotka, Dvořák - Červonyj, Petr, Augusta, Průdek - Beneš, Zeman

Střídání KU :

28 min.- Nejedlý za zraněného Průdka

46 min. - Klivanda za zraněného Píška

46 min. - Holub za zraněného Sirotku 

Komentář k utkání převzatý z Dobrovodského webu :

Za větrného dušičkového počasí přivítali ve 12. kole fotbalisté Dobré Vody celek Kamenného Újezdu. Podle postavení v tabulce se mělo jednat o poměrně jasný zápas, ve kterém měli dominovat domácí.

Opak byl ale pravdou. Již od úvodního hvizdu rozhodčího se hostující celek tlačil do útoku. První střelu nad bránu sice vyslal již v 1. minutě domácí Tomandl, ale toto bylo na dlouhou dobu od domácích vše.

Hosté vsadili na útok a domácí obrana jen těžko odolávala náporu. Převaha hostů byla znatelná, kopali několik rohových kopů, největší šanci si vytvořili v 5. minutě, kdy domácí brankář musel ukázat svoje kvality.

Až ve 14. minutě domácí tykadla Tomandl s Koptyšem přečíslili hostující obranu, ale díky špatnému zakončení k ohrožení branky nedošlo. Poté se útočilo z jedné strany na druhou, ale kýžený gól nepadl. V 19. minutě musel domácí gólman opět bravurně zasahovat a nebezpečnou střelu vytáhl na rohový kop.

Hosté zřejmě vyčerpali svým tlakem fyzickou kondici a tak se ke slovu dostali i domácí. Ve 26. minutě vyslal Koptyš českou uličkou za hostující obranu Neubauera a ten otevřel skóre - 1:0. To už domácí začali hrát svoji hru a hostující obrana s vypětím sil odolávala. I hostující brankář, ať trochu podsaditý, se několikrát blýskl výbornými zákroky.

Ve 34. minutě Koptyš zahrával trestný kop, jeho přetažený centr vrátil z první před branku Šulista a Tomandl zvýšil pohodlně na 2:0. Za krátkou chvíli ve 36. minutě po přihrávce Koptyše Tomandl překonal brankáře a bylo to 3:0. Tento poločasový výsledek byl pro hosty vzhledem k průběhu zápasu dost nemilosrdný.

Druhý poločas začal pozvolným tempem, hrálo se od vápna k vápnu. Trochu vzrušení přinesla 51. minuta, kdy domácí nastřelili břevno hostující brány. V 64. a 66. minutě řádil opět Koptyš, když vsítil dvě branky a zvýšil na konečných 5:0 pro domácí.

Domácí se potom předháněli v zahazování šancí a kdyby skóre narostlo na dvouciferné číslo, nikdo by se nedivil (4 x nastřelená tyč). Hosté stále hráli sympatický fotbal i za tohoto stavu, ale čestnou branku se jim vstřelit nepodařilo.

Dobrá Voda - Kamenný Újezd 5:0 (3:0)
Branky: Tomandl 2, Koptyš 2, Neubauer
ŽK: 2:3
Rozhodčí: Eibl Lukáš - Šafránek František, Klimeš Jiří - delegát Maroušek Václav
Diváků: 100

Sestava SKDV: Pauer (75. Havlík) - Marek J (60. Choboda), Hanousek, Šulista, Zavřel - Baštář, Kovačičín, Novotný, Neubauer (68. Richter) - Tomandl, Koptyš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář