Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Server Jihočeský fotbal k poháru

9. 9. 2009

Kaplice vybouchla s Kameňákem, Krumlov postoupil na penalty
Soutěž: Čtvrtfinále krajského poháru ČMFS

Pohárové překvapení se konalo jenom v Kaplici, kde řádil jihočeský pohárový specialista z Kamenného Újezda. Účastník I.B třídy dokázal pokořit a doslova zostudit tým krajského přeboru hokejovým skóre 6:3. Český Krumlov se v Hrdějovicích prosadil až na penalty. A oslabený Kunžak podlehl táborskému Meteoru. Do pohárového semifinále tedy postupují , Český Krumlov, Meteor Tábor, Kamenný Újezd a Bavorovice, které si svůj zápas s Jankovem předehrály (3:2).

Slavoj Hrdějovice – FK Slavoj Český Krumlov 1:2 (1:0, na penalty 1:4)
Branky: 21. Jan Rybecký - 68. Boháč, rozhodčí: Pípal, ŽK: 2:4, diváků: 20.
Hrdějovičtí se brzy dostali do vedení, to si ale nakonec neudrželi. Favorit si postupně vytvořil převahu, ale domácí bránili svou branku zuby nehty. Jejich zhuštěnou obranu prolomil až dvacet minut před koncem Boháč. Další gól rozzhodčí Pípal Krumlovským neuznal kvůli ofsajdu, takže došlo na penalty. V těch byli úspěšnější hosté hlavně díky brankáři Šillerovi, který dva pokutové kopy domácích zneškodnil.

TJ Kunžak – FK Meteor Tábor 0:5 (0:1)
Branky: Široký 2, T. Novák, J. Novák, Janů,, rozhodčí: Herzog, ŽK: 1:1, diváků: 20.
Domácí nastoupili v silně oslabené sestavě zaviněné školními a pracovními povinnostmi i s několika dorostenci. Přesto drželi s Táboráky krok dokud jim jen síly stačily. Ty postupně začaly docházet po hodině hry, a to se projevilo i na konečném skóre.

FK TOPMEN Spatak Kaplice – Sokol Kamenný Újezd 3:6 (2:2)
Branky: 4. Půlpán, 18. Janura, 57. Lesňák – 21. a 77. Soukup, 53. a 69. Lukáš Pulec, 2. Svobodný, 68. Stegbauer, rozhodčí: Reitinger, bez karet, diváků: 50.
Špičkový tým krajského přeboru sice nastoupil i s hráči širšího kádru, ale to by nemělo pro jejich trestuhodně nedbalý výkon proti týmu z I.B třídy omluvou. Na druhou stranu je třeba poznamenat, že Kamenný Újezd patří mezi pohárové specialisty už stačil pokořit nejednoho favorita.

Připravil Milan Šíma a zpravodajové portálu Jihočeský fotbal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář