Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Pozvánka na derby : FC Velešín - Sokol Kamenný Újezd

10. 6. 2010

Vážení příznivci "kameňáckého" fotbalu.

Touto cestou Vás chceme srdečně pozvat v sobotním podvečeru na fotbalové hřiště ve Velešíně. Odehraje se tam jistě velmi zajímavé derby mezi domácím FC VELEŠÍN a "domácím" SOKOLEM KAMENNÝ ÚJEZD. Ano, v této sezoně jsou oba soupeři na domácí půdě ve Velešíně.

Po dobu rekonstrukce fotbalového hřiště v Kamenném Újezdu našli hráči našeho A mužstva velmi příjemný a pohostinný azyl v nedalekém Velešíně. Na tamním velmi kvalitním hřišti se jim vskutku dařilo, když v dosavadních dvanácti sehraných zápasech 10x vyhráli, 1x remizovali a 1x prohráli. Přidáme-li k tomu stejnou zápasovou bilanci ze hřišť soupeřů (10-1-1), vychází nám z toho v konečném účtování velmi vydařená sezona 2009/2010. Po loňském sestupu z I.A třídy se nám podařilo ve Velešínském azylu vybojovat po roce návrat do vyšší soutěže, kterou jsme před rokem opustili !!! Ve Velešíně se nám podařilo vrátit I.A třídu zpět do Kamenného Újezdu !!!

Poděkování za úspěšnou sezonu patří nejen našim hráčům a trenérům.

Patří samozřejmě i fotbalovým funkcionářům, správcům areálu, hráčům a divákům z Velešína. Ti všichni nám vytvořili vpravdě domácí prostředí, umožnili nám hrát na krásně připraveném hřišti a vytvořili nám vskutku vynikající podmínky na cestě zpět do I.A třídy.

Všichni jistě máme v dobré paměti naše podzimní vzájemné utkání. Na 400 přítomných diváků vytvořilo skvělou atmosféru, za kterou by se nemusely stydět ani divizní týmy. V takové atmosféře se našim i velešínským fotbalistům hrálo velmi dobře. Byli motivovaní a oba týmy předvedli velice kvalitní fotbal. Atmosféru a úroveň utkání ocenil mimo jiné i předseda Jihočeského krajského fotbalového svazu a člen VV Českomoravského fotbalového svazu, pan Milan Haškovec, který se utkání zúčastnil jako delegát svazu.

Vás, příznivce našeho klubu, ale i ostatní fotbalové fandy z okolí chci pozvat na toto utkání. Pojďme si zopakovat podzimní fotbalový zážitek a pojďme opět vytvořit skvělou atmosféru při našem vzájemném derby. Vždyť se utkají první a čtvrtý tým tabulky I.B třídy, což je samo o sobě vizitkou kvality obou mužstev.

Pojďme i touto cestou poděkovat Velešínským fotbalovým přátelům za jejich pohostinnost a vstřícnost !!! 

Za A mužstvo Sokola Kamenný Újezd

Jiří Vaník, manažer týmu

 

    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář