Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Olympie Týn n.Vlt. - Sokol K.Újezd 7:2 (3:1)

26. 1. 2010

V závěrečném utkání nastoupili naši hráči proti zkušenému celku z Týna nad Vltavou. Od samého úvodu byly Týnští fotbalisté lepší ve všech směrech a již v 18 min. utkání jsme prohrávali 0:3. Do přestávky (42 min.) se nám sice podařilo díky brance Zbyňka Zemana snížit na 1:3, ale hned v úvodu druhé půle jsme dostali další gól a bylo to 1:4. V 15 min. druhé půle vykřesal jiskřičku naděje opět Zbyněk Zeman a snížil na 2:4. Zdálo se, že bychom se mohli zvednout a pokusit se o vyrovnání, ale ve 29 min. opět zaúřadovali hráči Olympie a stav byl 2:5. To byl definitivní konec našich nadějí a navíc jsme ještě inkasovali ve 30 a 36 min. druhého poločasu. Zbytek zápasu se dohrával v klidu za převahy fotbalistů z Týna.

Nutno ovšem podotknout, ža se na našich hráčích výrazně podepsal naročný a běhavý zápas proti Dynamu 18, ktrerý jsme dohráli v sobotu kolem 21 hodiny a zápas s Týnem měl výkop pouhých 16 hodin po jeho skončení.

Sestava KU :

Otava - Beneš, Klivanda, Píšek, Vaněk - Pulec, Stegbauer, Švec, Rytíř - Zeman, Ďurica

Střídali :

Nejedlý, Buczek

Díky této porážce budou hrát naši fotbalisté v nadstavbové části HZL ve skupině o konečné 16 až 20 místo. Soupeřem jim budou : FC Velešín, SK Čtyři Dvory, FC Bavorovice a Lokomotiva Č.Budějovice. Rozlosování skupiny zveřejníme, až nám bude pořadateli dodáno.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář