Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Komentáře k zápasu v Křemži

24. 10. 2013

 

salek.jpg

Českobudějovický deník

KŘEMŽE – K. ÚJEZD 0:3. Vojtěch Brozman, trenér K. Újezda: „Výhru nad Lhenicemi jsme chtěli potvrdit alespoň bodem. Od začátku náš tým hrál velice zodpovědně, Křemže si za celé utkání nevytvořila vyloženou šanci. Vyšel nám začátek druhého poločasu, kdy Šálek nádherně obešel hráče a zavěsil. Od té chvíle jsme měli hru ve své moci, hráli jsme velmi dobře a kromě trestňáku, který šel do zdi, jsme domácí k ničemu nepustili. Velmi dobrý výkon jsme korunovali krásným gólem Mráze, jenž přeskočil stopery a prosadil se hlavou. Ale sám si pak zápas pokazil, když byl zbytečně vyloučen. I v deseti jsme dali ještě třetí gól – tentokrát chlapci mile překvapili, hráli opravdu dobře."

 

vasa.jpg

Českokrumlovský deník

Křemže – K. Újezd 0:3 (0:0), branky: 47. a 89. Šálek, 77. Mráz. V důležitém zápase měli v první půli největší šanci domácí, když centr Hajného z přímého kopu Fabián podběhl, ale hlavičkující Koch zamířil jen do břevna. Na druhé straně Končok dobře kryl tvrdou střelu kapitána Stegbauera – a půle skončila bez branek. Už dvě minuty po obrátce ale zasadili hosté tvrdý direkt, když trestuhodně neatakovaný Šálek trefil z pravé strany levou nohou šibenici domácí svatyně – 0:1. Domácí na dlouhé minuty vypadli z konceptu a výjimkou byl jen dalekonosný pokus Kocha, který Fabián vyškrábl zpod břevna na roh, z něhož už domácí nic nevytěžili. Stejnou standardku zahrávali v 77. minutě i hosté a volný Mráz nechytatelnou hlavičkou zvýšil na 0:2. Tentýž hráč se pak za tři minuty sice nechal nesmyslně vyloučit za napadení v přerušené hře, přesto hosté v deseti stačili výhru ještě zvýraznit. V předposlední minutě napřáhl tentokrát z levé strany šikovný Šálek a pravou nohou vymetl pro změnu druhé víko Končokovy branky – 0:3. „První půle byla vyrovnaná, ale trefili jsme z dobré šance jen břevno. Ve druhém poločase nás soupeř předčil bojovností, vstřelil krásné góly a zaslouženě vyhrál," uznal křemežský trenér a předseda v jedné osobě Jiří Reitinger. Sestava Křemže: Končok – Hajný, Filip, Koch, Schober – Matějka (78. Kaňka), Novotný (87. L. Rolník), Chromý, Pech – Brabec (46. Fleischmann), Edelman.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Křemže a další

(fabi, 25. 10. 2013 18:30)

Zdravím hoši.I já děkuji za kvalitní zápas a věřím že i Větřní a další to odserou.Ale bude to těžké a musíme chtít. Jste dobrá parta a věřím!!!! Díky za šanci si v mém věku ještě zachytat. A slibuju ještě nějakou nulu. Těším se zítra. Zdarec. Fabi.