Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Komentáře k utkání K.Újezd-D.Voda

17. 6. 2009

Sokol Kamenný Újezd: naděje na záchranu žije

Českobudějovicko - Až poslední kolo I. A třídy vyřeší sestupový rébus, do kterého se zamotaly hlavně týmy z našeho okresu.

Pravá bitva o záchranu bude k vidění v sobotu u Malého jezu v utkání mezi fotbalisty Slavie České Budějovice a Kamenného Újezda!

„Stalo se to, co jsme si vůbec nepřáli,“ kroutí hlavou kouč Slavie Václav Hojdar. Slávisté zřejmě cítí větší tlak než soupeř, který se už téměř smiřoval s pádem do I. B.

„Ze tří posledních zápasů máme skóre 11:3 a devět bodů. Obrat v zápase s Dobrou Vodou je pro nás navíc psychickou vzpruhou. Celé jaro jsme na předposlední sestupové příčce, můžeme jen překvapit,“ soudí trenér Kamenného Újezda Gerhard Procházka.

K. ÚJEZD – D. VODA 5:3 (0:1) 

Gerhard Procházka, trenér K. Újezda:

„Pětatřicet let dělám fotbal, ale tohle jsem ještě nezažil. V 60. minutě už jsem na lavičce přemýšlel, co s manšaftem udělám příští rok v I. B třídě. Ale asi v 65. minutě jsme snížili na 1:3, stáhli jsme pak ze hry obránce, za kterého jako čtvrtý útočník naskočil Zbyněk Zeman, a povedlo se nám zápas dokonale obrátit! Dobrá Voda doplatila na úzký kádr. Dva její hráči odkulhali, čímž se nám otevřela cesta k vítězství. Pro nás je důležité, že ještě týden máme šanci se udržet.“

Pavel Hanel, trenér D. Vody:

„Do Kameňáku jsme jeli v hodně oslabené sestavě, navíc Hanousek a Koptyš hráli pod prášky, takže situace není dobrá. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, měli jsme více možností chodit do zakončení a dvě minuty před poločasem nás Tomandl dostal do vedení. Po přestávce jsme během třinácti minut dali dva góly. Zlom přišel, když jsme museli vystřídat zraněného Kovačičína. Naše hra se sesypala. Byl to klíčový okamžik utkání, od té chvíle byli domácí lepším týmem, a kdyby se hrálo ještě deset minut, asi jsme dostali ještě tak o dva góly víc.“

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář