Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

HZL - výsledky z 9.1.2010

9. 1. 2010

Článek převzatý ze serveru Jihočeský fotbal

Kolo se nám polámalo, udělalo bác
Soutěž: Hlubocká zimní liga

Hluboká nad Vltavou: Organizátoři Hlubocké zimní ligy to neměli lehké. Celou zimu se sníh Jihočeskému kraji téměř vyhýbal, počkal si zřejmě až na zahájení Hlubocké zimní ligy. Trápil pořadatele od časného rána. Ti nastoupili k jeho eliminaci už v pět hodin ráno, ale technická chyba jejich snahu zastavila. Selhala jedna z lopatek ventilátoru chladiče traktůrku a bylo po srandě, byť i v tomhle chladivém počasí. I když pak oba šéfové, ředitel turnaje Josef Brašnička i manažer Pavel Mádl, okamžitě vzali do rukou šorny, nebo rukojeť bývalé sekačky, jejich snaha na srovnání regulérního povrchu k prvnímu utkání nestačila.

„Dělali jsme co jsme mohli, makali jsme. Ale to nešlo, stačili jsme shrnout sníh jenom kolem hřiště. Jenže tam byly skoro mantinely. Nebylo by to regulérní,“ vysvětloval ředitel turnaje Josef Brašnička nesehrání úvodního střetnutí mezi dorostem českobudějovického Dynama a Kamenným Újezdem. Naštěstí se později podařilo poraněnou vrtuli sehnat a odpolední program mohl začít, byť i s desetiminutovým zpožděním. V něm uspěli roudenští fotbalisté, kteří dokázali s nepříjemným bavorovickým protivníkem otočit nepříznivý stav 0:2.

Sk.D : Dynamo 18 - Kamenný Újezd (odloženo kvůli nepřízni techniky)

Sk.B : Malše Roudné – FC Mariner Bavorovice 4:2 (0:2)
Branky: 67. a 82. Raab, 50. Šafránek, 60. Fedorkiv - 6. vlastní, 27. Kubíček (11), Rozhodčí: Krauskopf, Petr Šafránek, František Šafránek.
bez karet. diváků: 50.
Zajímavý zápas, tedy na začátek přípravy. Několika oporám Bavorovic asi na dalším osudu jejich klubu nezáleží, skoro všichni onemcněli. . , někteří z nich dostali poránu průjem, jiné bolelo koleno, další zase kotník. Nová trenérská dvojka Olíček – Babka to s nimi nebued mít snadné.
Utkání začali jejich svěřenci sebevědomě, vedli o dva góly, ale na to asi také po přestávce dojeli.

Sk.D : FK TOPMEN Spartak Kaplice – FK Olympie Týn nad Vltavou 3:1 (0:0)
Branky: Z. Štěpánek, Janura, Lesňák - Boček, rozhodčí: Petr Řehoř.
Větší kvalita nakonec zvítězila.

Sk.E : FK Slavoj Český Krumlov – SK Slavia Č B2:0 (1:0)
Branky: Peťule, Špát, rozhodčí: Petr Šafránek.
Pro favority to bylo naprosto jednoznačné a snad i povinné vítězství.

Sk.C : TJ Hluboká – FK Lažiště 1:4 (1:1)
Branky: Čermín (11) – Iliev, Kučera, Albert, Svěchota, rozhodčí: František Šafránek.
Hráči se museli potýkat s dalším přídělem sněhu, na který snad byli hosté z Lažišť více zvyklí. Zopakovali si tak vítězství z loňského roku.

Připravil Milan Šíma/JF

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář