Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

FK Olympie Týn n.Vlt. - Sokol KU 1:0 (1:0)

20. 7. 2014

V nedělním velmi horkém podvečeru sehráli naši fotbalisté úvodní přípravný zápas na sezonu 2014/2015.

Soupeřem jim byl čtvrtý celek loňské I.A třídy skupiny A, FK Olympie Týn nad Vltavou.

Sestava našeho týmu byla oslabena o hráče, kteří jsou na dovolené (Samek, Beneš), jsou zraněni (Šebelka, Mráz, Soukup, Augusta, Průdek) popř. v práci (Červonyj). K utkání neodcestoval rovněž Martin Rytíř, který je na zkoušce v dorostu FC MAS Táborsko U19.

Tyto hráče nahradili naši dorostenci Petr Božik, Martin Samborský, Jan Váša a Marek Velát.

Celý zápas odehrála i staronová tvář v našem dresu Antonín Arnold, o jehož příchod z českobudějovické Slavie budeme usilovat. Po dlouhodobém zranění si část zápasu zahrál Zbyněk Zeman, do utkání zasáhli i dva kmenoví hráči Roudného Martin Lerch a Filip Holub. O jejich příchodu budeme rovněž jednat s jejich mateřským oddílem.

Utkání samotné se hrálo pod taktovkou domácího týmu, ale naši fotbalisté rozhodně ostudu neudělali. Jediný gól utkání padl v 16 min., kdy po přetaženém centru domácích vrátil jeden z útočníků hlavou míč před naši branku a vltavotýnský hráč v souboji přetlačil našeho obránce a dopravil míč za naši brankovou čáru. Z našich pokusů ohrozit branku stojí především průnik Aleše Prokopa v 1.poločase po levé straně, ale bohužel domácí obránci jeho přihrávku před branku zblokovali na roh. Ve druhém poločase jsme dvakrát vystřelili zpoza šestnáctky ale střely Lercha a Zemana šly vedle domácí branky.

Sestava KU :

Fabián (46´ Dudák) - Samborský, Píšek, Sládek, Božik (46´ Velát) - Arnold, Lerch, Stegbauer, Holub (46´ Váša Jan) - Prokop, Svobodný (46´ Zeman).

Další přípravné utkání sehrajeme v sobotu 26.7.2014 od 10:15 hod. v Nových Hodějovicích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář