Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

FC Mariner Bavorovice - Sokol K.Ujezd 4:0 (3:0)

15. 2. 2010

Ve třetím utkání skupiny o 16 až 20 místo HZL nastoupili naši fotbalisté k zápasu s celkem krajského přeboru FC Mariner Bavorovice. Je to náš tradiční soupeř v přípravných zápasech, s nímž máme v poslední době příznivou bilanci. Toto utkání bylo ale jiné, než ta předchozí.

Bavorovičtí hráči se rychle ujali vedení, když už ve druhé minutě překonal Honzu Brejžka vlastním gólem Kája Vyžral. Stav utkání byl 1:0. Po celou úvodní čtvrthodinu byli bavorovičtí aktivnější a naše mužstvo bylo pod neustálým tlakem. Poté se tlak domácích zmírnil, ale stále měli více ze hry. Ve 32 min. nastřelil Zbyněk Zeman břevno bavorovické branky a vzápětí přišla druhé gólová akce produktivních hráčů Marineru. Ve 33 min. vstřelil jejich druhý gól kanonýr Sláva Baščevan, jenž je v Bavorovicích na hostování ze Slavie ČB. Stav utkání 2:0 . A to ještě nebylo do poločasu vše, ve 45 min. se opět prosadil Slávistický host v dresu Bavorovic Baščevan a zvýšil na 3:0.

Sestava KU 1.poločas : Brejžek-Píšek, Vyžral, Vavroch, Janás-Švec, Stegbauer, Soukup, Rytíř-Fischer, Zeman 

Ve druhém poločase se hrál již vyrovnanější fotbal, ale bavorovičtí měli stále mírnou územní převahu. Naši fotbalisté se stejně jako soupeř dostali do několika šancí, ty ale zůstaly nevyužity. Jediný gól ve druhém poločase padl v 55 min. utkání, kdy se opět trefil střelecky disponovaný Sláva Baščevan a svou třetí brankou v zápase dal konečnou podobu skóre tohoto zápasu 4:0 !

Sestava KU 2.poločas : Brejžek-Vaněk, Vyžral, Vavroch, Janás-Douda, Stegbauer, Soukup, Rytíř-Fischer, Ďurica

Výrazný rozdíl mezi oběma týmy byl ve dvou faktorech : v pohybu a přesnosti přihrávek . Zatímco bavorovičtí hráči hýřili pohybem, naši fotbalisté měli těžké nohy (jsou teprve druhý týden v přípravě a ten bývá nejobtížnější) a nestačili obsazovat a pokrývat své protihráče, kteří pak měli spoustu času na zpracování míča a přesnou přihrávku. Naši hráči tento prostor nedostali, stále byli pod tlakem a z toho pramenily chyby v rozehrávce a ztráty míčů.

Obrazek

Další zápas na HZL sehraje naše mužstvo až v neděli 28.2.2010, kdy mu bude soupeřem od 14:30 hod. tým Lokomotivy ČB, hrající I.A třídu. Příští víkend jsou naši hráči na kondičním soustředění v Přední Výtoni. 

 

 

 

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář