Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Dynamo U18 - Sokol K.Újezd 2:0 (1:0)

23. 1. 2010

V odloženém utkání 1.kola HZL sehráli naši fotbalisté vyrovnaný zápas se starším B dorostem Dynama Č.Budějovice, hrajícím druhou nejvyšší dorosteneckou soutěž Českou ligu staršího dorostu. Náš soupeř v první zápase na turnaji deklasoval Olympii Týn nad Vltavou 7:1, zatímco naši fotbalisté prohráli se Spartakem Kaplice 3:4. V tomto utkání nám navíc chybělo z různých důvodů několik hráčů (Fischer, Soukup, Pulec, Vavroch, Kneifl, Svobodný a Píšek) a tak jsme šli do utkání s mladšími hráči a dorostenci. Nutno ovšem podotknout, že naši fotbalisté, kteří dostali šanci rozhodně nezklamali !!!

Mladí fotbalisté Dynama se sice ujali vedení již v sedmé minutě, kdy po rohovém kopu propadli naši hráči při hlavičkovém souboji a odražený míč dopravil jeden z hráčů Dynama do naší branky, ale po celý první poločas se hrála vyrovnaná partie a naši hráči v ničem nezaostávali za svým soupeřem.

Druhý gól jsme dostali až v 89 min., kdy se středem hřiště před naši branku prosadil jeden z útočníků a nedal výborně chytajícímu Honzovi Brejžkovi šanci.

Sestava KU :

1 pol.: Brejžek - Beneš, Klivanda, Krůček, Janás - Matoušek, Stegbauer, Švec, Rytíř - Zeman, Ďurica

2 pol.: Brejžek - Beneš, Klivanda, Krůček, Vaněk - Nejedlý, Stegbauer, Švec, Rytíř (67 Rytíř) - Ďurica (67 Zeman), Janda

Zítra (neděle 24.1.) hrají naši fotbalisté od 13:00 hod. poslední zápas ve skupině D s Olympií Týn nad Vltavou. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář