Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Dokopná podzimu 2009

11. 11. 2009

Přetištěný E-mail našeho výběrčího daní, rozeslaný hráčům !

Zdraví vás pokladník Lindros!!!

Vzhledem k tomu, že bude v sobotu po zápase v Husinci dokopná, měli by jste vědět co na vás čeká za pokuty.

Ještě to není úplně kompletní. Budou ještě doplněny pokuty od Gerda. Také tam nejsou oceněny úplně všechny forografie. Já jsem našel pouze v Krumlovských listech a tam jich bylo na webu opravdu hodně. Pokud víte odkaz nebo máte noviny s fotkami doma, je třeba donést a já pokuty doplním! Rád!!! 

Také ještě doplním narozeniny hráčů, kteří je měli v průběhu sezony a nepostavili se k tomu čelem buď v hospodě nebo příspěvkem do kasy!

 Co se týká dokopné, tak se sejdem na Včelné u Míry Vavrocha st. na pensionu. K jídlu bude guláš ( kdo bude mít i tak hlad bude mít možnost si něco doobjednat), samozřejmě také tatarák a topinky. Pít se bude desítka gambáč. Mám povoleno přinést nějakou tu zelenou a nějaké brambůrky a třeba soletky. To zařídím já z kasy. Kdo i tak nebude mít dost pití a jídla dá si tvrdé na baru za své. Podle situace,  dáme ještě nějaké rundy z kasy.

Tak se těším na poslední zápas a pak i na dokopnou, snad se nezbořím jako minule a nebudu dělat ostudu.

 

Váš pokladník Lindros!

 

A ještě jedna věc, nevím jestli jsem poslal tuto zprávu všem co mají email. Kdyby jste někdo věděl adresu na toho kdo mi chybí dejte vědět. Díky!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář