Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Článek na webu SK Žabovřesky

16. 9. 2009

KAMENNÝ ÚJEZD POTVRDIL VYSOKÉ AMBICE

14.09.2009

I.B třída,sk. A:

V sobotním duelu našeho týmu s favorizovaným soupeřem z Kamenného Újezda se potvrdil fakt,že hosté pomýšlejí hodně vysoko,ne-li úplně nejvýš. Tým doplněný o borce z Kaplice na hostování se prezentoval perfektní kombinační hrou a zvítězil 2:0. Ovšem náš tým nedal kůži lacino a hodně dlouho držel se soupeřem krok. Bohužel do tabulky jsme si nepřipsali ani bod.


V tomto zápase ukázali hosté svoji kvalitu a potvrdili,že se chtějí vrátit zpět do 1.A třídy.Od začátku byli lepším týmem.V 7.minutě hostující kapitán Stegbauer nadvakrát střílel na domácí branku,ale obranu neprostřelil.O 3 minuty později se Karel Drmota dostal do vápna,ale střela mu nesedla a hostující golman chytá.Ve 30.minutě se k trestnému postavil Hajný,ale jeho střela šla hodně vedle.Ve 37.minutě jsme udělali velkou hrubici na půlce a hosté šli do protiútoku,ale ,,Pali´´ senzačně chytá.Ve 40.minutě se ke střele dostal Hajný, ale jeho střela šla vysoko nad. Hosté nastoupili do 2.půle s velkým odhodláním vstřelit úvodní branku.A to se jim podařilo v 59.minutě.Po krásné akci od půlky střílí gól hráč s číslem 10 kapitán hostů Stegbauer.O 10 minut později jsme mohli vyrovnat.Vávra po individuální akci nastřelil břevno.Poté na 0:2 zvýšil ještě Ďurica a bylo rozhodnuto.

 

TJ Sokol Žabovřesky-Kamenný Újezd  0:2 (0:0)

Branky: Stegbauer,Ďurica
Diváci: 60
Rozhodčí: Sedláček-Ondra,Svoboda,delegát Hejlek


Sestavy:
TJ Sokol Žabovřesky:
Janků-Hajný(60´Rusfel),Bernát, Lošek, Dvořák- Ryneš, Knot,Bürger(75´Masař),Hüttner-Drmota,Vávra(80´Formánek)

Kamenný Újezd: Brejžek - Píšek, Vyžral, Krůček, Matoušek - Ďurica( 75´Vaněk), Stegbauer, Kneifl - Soukup, Fischer - Pulec

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář