Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Českokrumlovský deník(262)

11. 11. 2009

Velešínští ve šlágru obrali lídra o dva body

Velešín - Souboj prvního s druhým týmem tabulky byl jasným šlágrem třináctého kola A skupiny I. B třídy. Odpovídala tomu i návštěva, když magnet na velešínském hřišti sledovaly více než tři stovky diváků.


Kamenný Újezd – Velešín 2:2 (0:0)

Lídr z Kamenného Újezdu, jenž při rekonstrukci vlastního areálu využívá velešínského azylu, neinkasoval už jedenáct zápasů v řadě. Ve šlágru se pak jeho defenzíva přehoupla už přes tisícovku minut bez obdržené branky, protože první půle gólový zápis nepřinesla.

V zajímavějším druhém poločase pak šli „hostující“ hráči velešínského novice do vedení po hodině hry, když Semerád prostrčil za obranu Mistolerovi, jenž ranou k tyči otevřel skóre – 0:1. „Domácí“ však v rozmezí 62. až 67. minuty slepenými góly Fischera a exkaplického Pulce otočili na 2:1. Zasloužený smír se zrodil v 78. minutě, kdy byl ve vápně faulován Jirský a Trummer z nařízené penalty s přehledem upravil na 2:2.

„S bodem jsme spokojeni. Kvalitnímu soupeři jsme se vyrovnali ve všech herních činnostech a před krásnou návštěvou jsme hráli i dobrý fotbal,“ hodnotil spokojený velešínský kouč Milan Frnka.

Sestava Velešína: Ottenschläger – Šváb (46. Chovanec), Trummer, Opekar, Šebesta – Mistoler, J. Šafránek, Zimek, Jirský – Semerád, Z. Šafránek (86. Kudláček).

Autor: Karel Vosika

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář