Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Českokrumlovský deník

3. 9. 2009

Křemežskou tvrz vyloupil posílený K. Újezd

Křemže - Po dvou kolech stoprocentní Křemežští hostili ambiciózního exúčastníka I. A třídy, který v sestavě představil i dvě ještě nedávné opory kaplického Spartaku, a to Krůčka a Lukáše Pulce.
 

Obrazek
Exkaplický Karel Krůček (vpravo) v souboji s domácím Stanislavem Brabcem byl po utkání velmi dobré úrovně spokojenější, protože hosté odvezli všechny body.

Křemže – K. Újezd 0:2 (0:1)

Od začátku byl k viděný urputný vyrovnaný boj, v němž obrany převyšovaly útoky. Šancí k vidění moc nebylo. Zlomový moment přišel dvě minuty před pauzou, kdy šli lacinou brankou do šatny do vedení hosté. Slabou střelu Soukupa zpoza vápna domácí gólman Linha neudržel a dobíhající Fischer pohotově dorazil – 0:1.

Domácí se snažili po přestávce o aktivnější hru, ale veškerému jejich snažení zasadili hosté velkou ránu už ve 49. minutě, kdy se individuálně probil do vápna Soukup a přehodil vybíhajícího Linhu na 0:2. Křemežští dál bojovali, k vidění byl oboustranně velmi dobrý fotbal, ale další změna skóre už nepřišla. Hostující gólman Otava vyrazil pokus K. Rolníka, poradil si s trestným kopem Chromého a v poslední minutě vytáhl skvělý zákrok i proti gólové střele střídajícího Nováka, kterou vyškrábl ze šibenice na roh. Tři body si tak po zásluze odvezl velmi dobrým dojmem působící zkušený tým hostů, Křemežští si připsali první prohru v nové sezoně.

Sestava Křemže: Linha – Stráský, Filip, Edelman (75. Novák), Čondl – K. Rolník, Chromý, Novotný, L. Rolník (67. Lomský) – Brabec, Fleischmann.

Autor:
Karel Vosika

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář