Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

5.kolo nadstavbové části HZL

28. 2. 2010

Dalo by se parafrázovat, že neštěstí nechodí po horách, ale po Jankovských
Soutěž: Hlubocká zimní liga

Hluboká nad Vltavou: Po středeční předehrávce, ve které se osmnáctka Dynama rozešla s Lažišti smírně 1:1, se na Hluboké začínalo později. Hlavním rysem sobotních střetnutí byla vysoká absence hráčů, kteří buď rovnou k utkání nenastoupili nebo museli během hry pro zranění odstoupit. Největší smůla v tomto ohledu pronásleduje nejvíce Jankov, který má problémy už od podzimu. Během zápasu s dorostem českobudějovického SKP byli nuceni střídat další čtyři hráči, když už předtím se někteří kvůli nemocenm omluvili.

Skupina o 11 až 15 místo : SK Slavia ČB – FK Olympie Týn nad Vltavou 0:3 (0:1)
Branky: Vařil 2, Buriánek, rozhodčí: L. Eibl, bez karet.
O výsledku utkání rozhodla převaha Týna ve středu pole, kde operovali zkušení Hrdina a Kášek. Sešívaní dlouho odolávali kvalitnímu soupeři, ale nevyvarovali se individuálních chyb, po kterých padaly góly do jejich sítě. Ať se už jednalo o špatné pokrytí hráče při standardní situaci nebo zbytečné ztrátě míče ve středu pole. Ale i tak je tříbranková porážka je pro celek od Malého jezu příliš krutá.

Skupina o 6 až 10 místo : TJ Hluboká – FK Spartak Kaplice 3:3 (2:1)
Branky: Mašek, Horejš, Štabrňák – Lesňák, Smolen, Janura, rozhodčí: Jan Mádl,bez karet.
Do vcelku vyrovnaného domácí utkání nastoupili bez několika hráčů základní sestavy. Na hřiště nenastoupili například střelci Dudek a Hájek nebo Čermín. Kaplice toho využila a vytvořila si mírnou převahu, kterou ovšem ke své škodě nedokázala proměnit ve vítězství.

Skupina o 11 až 15 místo : SK Jankov – SKP ČB st. dor. 3:1 (0:0)
Branky: Maxa, Stejskal, Burger - Horalík, rozhodčí: Tauber, bez karet.
Fotbalisté Jankova se vrátili ze soustředění v Prachaticích a na jejich hře to bylo ze začátku znát, projevovala se únava z náročného programu. Mladíci z SKP byli živější, ale od poloviny prvního poločasu se svěřenci trenéra Čecha postupně dostávali do hry a po přestávce ji už zcela ovládli. Jankovské sice může vítězství těšit, ale bylo krutě vykoupeno zraněním čtyř hráčů. Před začátkem jarní sezony neradostná bilance.

NEDĚLNÍ PROGRAM:
 8:30 Dynamo 17 - Olešník
10:30 Hrdějovice – Č. Krumlov
12:30 Velešín – Bavorovice
14:30 Kam. Újezd – Loko ČB

Připravili Karel Jonáš a Milan Šíma/JF

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář