Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

4.kolo nadstavbové části HZL

22. 2. 2010

Rozhodující branky padaly i těsně před koncem zápasů, Mariner opět naděloval
Soutěž: Hlubocká zimní liga

Hluboká nad Vltavou: I přípravné zápasy se musejí dohrávat do úplného konce, jinak může být veškerá snaha zmařena. Přesvědčili se o tom například hráči Kaplice, kteří dvakrát vyrovnali náskok dorostenců Dynama, ale rozhodující úder a ztráta všech bodů přišly tři minuty před závěrečným hvizdem. Stejně tak přišel o vítězství Jankov, ten od vltavotýnské Olympie inkasoval dokonce v minutě poslední.

Skupina o 6 až 10 místo : SK Dynamo ČB 17 – FK Spartak Kaplice 5:4 (2:0)
Branky: Novák 3, Svoboda, Petráň – Zd. Šafránek 2, Smolen, Lesňák, rozhodčí: Vrchota, bez karet.
Ve kvalitním utkání, plném zvratů, byli nakonec šťastnější mladíci Dynama. Ti také po poločase vedli už o tři góly, ale Kapličtí stačili vyrovnat v rychlé šestiminutovce. Dorostenci opět odjeli o jednu branku, ale Spartak opět srovnal. Tři minuty před koncem zápasu se skóre měnilo nakonec a definitivně ve prospěch Dynama.

Skupina o 6 až 10 místo : TJ Olešník – SK Rudolfov 3:2 (2:0)
Branky: Jílek, Zb. Rys, Hanousek (11) – Schuster 2 (1x11), rozhodčí: Vrchota, bez karet.
O výsledku se rozhodlo prakticky hned v prvním dějství, kdy Olešník získal dvoubrankový náskok. Rudolfov sice po přestávce vyrovnal, ale v konečném účtování dostal lekci z produktivity. Herní projev měl sice Perštát lepší, ale v koncovce Rudolfov propadl.

Skupina o 11 až 15 místo : SK Jankov – FK Olympie Týn nad Vltavou 1:1 (0:0)
Branky: Koutský - Spěvák, rozhodčí: František Šafránek, bez karet.
V úvodním poločase nebyl k vidění zajímavý fotbal, situace se změnila až ve druhém. Do něho jankovský trenér Čech prostřídal sestavu a hru tím oživil. Jeho celek ovládl hru a zaslouženě se ujal vedení. Vytvořil si i řadu příležitostí, ale pohřích využil pouze jedinou. To se Jankovu vymstilo v poslední minutě zápasu, kdy Týn vyrovnal z trestného kopu. Jankov tak přišel o vítězství, které by si za předvedený výkon zasloužil.

Skupina o 16 až 20 místo : FC Mariner Bavorovice – SK Čtyři Dvory 7:3 (3:0)
Branky: Anton 3, Jakeš, Novák, Koranda, Baščevan – Češka 2, Salva, rozhodčí: Petr Šafránek, bez karet.
Zaslouženě vysoká výhra Marineru. S chutí si zastřílel Anton, autor hattricku, ale také je třeba si všimnout, že se opět trefil Baščevan, který přišel do Bavorovic z českobudějovické Slavie. Čtyřdvorští snížili hrozivý výsledek až ve chvílích, kdy trenéři Marineru dali příležitost i hráčům širšího kádru.

Připravii Karel Jonáš a Milan Šíma/JF

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář