Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

4.kolo nadstavbové části HZL(319)

22. 2. 2010

Kvalitní fotbal i pěkné počasí přilákaly na Hlubokou slušnou návštěvu
Soutěž: Hlubocká zimní liga

Hluboká nad Vltavou: Neděle se v podzámčí vydařila po všech stránkách. Příznivci fotbalu viděli zajímavé zápasy, padalo i dost gólů, na vítěze i poražené se protentokrát celý den také smálo sluníčko. Pravdou ovšem je, že i přes pozitivní náladu někteří hráči neunesli tíhu posledních minut, které přinesly porážku jejich týmu, a odešli ze hřiště. Asi si šli raději sednout do občerstvovny k Bartošovům načerpat nové síly. Ale i přesto neděle na Hluboké za to stála.

Skupina o 1 až 5 místo : Malše Roudné – Slavoj Hrdějovice 7:1 (2:1)
Branky: Zvěřina 2, Prázdný, Šafránek, vlastní, Fedorkiv, Havelka - Strnad, rozhodčí: Jan Mádl, bez karet.
Hrdějovice stačily odolávat diviznímu Roudnému jenom prvních pětačtyřicet minut. Pak už pomalu tradičně Malšané pořádně přiložili pod kotel a topiči Zvěřina, Houška, Matoušek i Šolc svého soupeře upekli pěkně do měkka.

Skupina o 11 až 15 místo : SKP ČB st. dor. – Dříteň 3:2 (2:0)
Branky: Benhák, Netočný, Bláha – Klimeš, L. Hošek (11), rozhodčí: Mach, bez karet.
Mladíci z českobudějovického SKP tentokrát dokázali slibně rozehrané utkání dotáhnout do vítězného konce. Už poněkolikáté si vypracovali slibný náskok, poněkolikáté o něj i přišli, ale poprvé se vzepřeli už navyklému scénáři a ze hřiště odešli jako vítězové.

Skupina o 16 až 20 místo : TJ Lokomotiva ČB - FC Velešín 4:1 (4:0)
Branky: Harant 2, Liška, Koller – Přibyl, rozhodčí: L. Eibl, bez karet.
První poločas a hra Lokomotivy, která svému soupeři z Velešína nic nedovolila, naladila diváky i do druhé půle. Ovšem přišlo zklamání. Suchovrbenští, kteří se nechali ukolébat vysokým vedením, silně ubrali a se svými soupeři nechali spadnout fotbal do nekoukatelného podprůměru.

Skupina o 1 až 5 místo : SK Dynamo ČB 18 – FK Slavoj Český Krumlov 3:2 (2:0)
Branky: Vlk 2, Prášek – Peťule, Boháč, rozhodčí: Jarolím, ŽK: 0:1.
Důstojný závěr nedělních fotbalových partií na Hluboké. Dorostenci Dynama i reprezentanti Českého Krumlova bavili slušnou diváckou návštěvu kvalitním fotbalem a fanoušci se nenudili. Mladíci si vytvořili slibný náskok, který ale po přestávce díky zvýšenému úsilí Krumlova a gólům Peťuleho s Bohášem ztratili. Budějovické fotbalové naděje ale nakonec vyhrály, když pět minut před koncem zápasu proměnili trestný kop.

Připravili Petr Řehoř a Milan Šíma/JF

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář