Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

3.kolo nadstavbové části HZL(314)

15. 2. 2010

Baščevan se v Bavorovicích rychle zabydluje, zaznamenal hattrick. Zvěřina znovu dává góly za Roudné
Soutěž: Hlubocká zimní liga

Hluboká nad Vltavou: Nedělní kolo finálovýh skupin stálo za to shlédnout. První viditelnou novinkou byl střelec Karel Zvěřina, tentokrát opět v roudenském dresu a s kapitánskou páskou. A v posledním střetnutí dne ukázali bavorovičtí borci, že by se už konečně mohli začít lepšit a dát zapomenout na špatný konec podzimu. Pomoci by k tomu měl Baščevan, který cestu do Bavorovic našel až ze hřiště Slavie od Malého jezu. Střelecky se mu daří, proti Kamennému Újezdu byl autorem hattricku.

Skupina o 11 až 15 místo : SK Jankov – SK Slavia ČB 1:0 (0:0)
Branky: Nedvěd, rozhodčí: František Šafránek, bez karet.
V průběhu vyrovnaného prvního poločasu udrželi oba brankáři čisté konto, ale po přestávce Jankovští přidali a o ten jeden gól byli lepší než sešívaní.

Skupina o 16 až 20 místo : FK Velešín – SK Čtyři Dvory 1:4 (1:1)
Branky: Had – Tengl 2, Píša, Salva, rozhodčí: Petr Šafránek, bez karet.
Utkání dvou různých poločasů. V prvním nikdo ze soupeřů nezískal viditelnou převahu, ale do druhé pětačtyřicetiminutovky Velešínští vystřídali a nasadili do hry i řadu dorostenců, aby se otrkali. To byla voda na mlýn Čtyřdvorským, kteří se postupně prosadili i brankově.

Skupina o 1 až 5 místo : Malše Roudné – SK Dynamo ČB 18 1:1 (0:0)
Branky: Zvěřina - Prášek, rozhodčí: Vrchota, bez karet.
V nejhezčím utkání dne představili Roudenští staronovou akvizici, kanonýra Zvěřinu. Ten se na hřišti objevil s kapitánskou páskou, navíc vstřelil i jediný gól svého týmu, takže jeho peneženka v kabině začala nahlas plakat. To zřejmě Karel Zvěřina uslyšel, takže další příležitosti už raději neproměnil. I tak bylo na co se dívat, akce se přelévaly z jedné strany na druhou a brankáři se měli co ohánět. V sestavě Malše se opět objevil po nějakém čase Daniel Kerl.

Skupina o 16 až 20 místo : FC Mariner Bavorovice – Sokol Kamenný Újezd 4:0 (3:0)
Branky: Baščevan 3, Anton, rozhodčí: Krauskopf, bez karet.
Fotbalisté Marineru dodali dárek svému manažerovi a bývalému trenérovi Karlu Fraňkovi k jeho nedávno oslaveným padesátinám. Nejlépe se při tom uvedl novic Baščevan, autor hattricku.

Připravili Petr Řehoř a Milan Šíma/JF

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář