Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

1.kolo nadstavbové části HZL

31. 1. 2010

Roudenští pokořili Český Krumlov, představili Houšku. Hlubocký Dudek pořád řádí.
Soutěž: Hlubocká zimní liga

Hluboká nad Vltavou: Po dlouhé době se Roudenským na Český Krumlov zadařilo. Jde sice jenom o přípravu, ale psychice hráčů trenérů Tomáška a Zbyňka Lercha by to mohlo vzhledem k náročnému jaru pomoci. Domácí Hluboká využila Dudkova střeleckého umění i doposud nasbírané fyzičky a ve druhém poločase přetlačila Olešník. Lažiště potřetí inkasovaly z penalty, ale stačily vyrovnat. V odloženém utkání se Kaplice a Dynamo ČB 18 rozešly smírně.

Skupina o 16 až 20 místo : Loko ČB – SK Čtyři Dvory 2:3 (0:2)
Branky: Mikšátko 2 – Melíšek, Stropek, Píša, rozhodčí: Petr Řehoř, bez karet.
I když si ve vyrovnaném střetnutí vytvořili víc příležitostí hráči Lokomotivy, koncovka nepatřila k jejich nejsilnějším stránkám. Toho dokázali využít fotbalisté Čtyř Dvorů a vedli už 3:0. Pak se ale chopil taktovky kapitán Lokomotivy Mikšátko a svými dvěma góly upravil na konečných 3:2 pro Čtyři Dvory.

Skupina o 1 až 5 místo : Malše Roudné - FK Slavoj Český Krumlov 4:1 (1:0)
Branky: Houška 2, Ryneš, Havelka - Peťule, rozhodčí: Petr Tupý, bez karet.
Střelecky se v roudenském dresu uvedl exkaplický Jaroslav Houška, autor dvou gólů. Jeho výkon podtrhl celkový dojem z kvalitního utkání. Oba týmy hrály naplno a vytvořily si řadu slibných příležitostí. Víc jich proměnili roudenští fotbalisté.

Skupina o 6 až 10 místo : TJ Hluboká – TJ Olešník 5:2 (2:2)
Branky: Dudek 3, Winkler, Hájek – Zbyněk Rys, Pojer, rozhodčí: Škuthan st., bez karet.
V prvním poločase stačili Olešničtí držet s domácími krok, ale po přestávce už dokázali prodat svoji lepší fyzickou kondici a střeleckou pohodu Dudka. Ten se trefil celkem třikrát a lvím podílem se zasloužil o vysoké vítězství domácích.

Skupina o 1 až 5 místo : FK Lažiště – Hrdějovice 1:1 (0:1)
Branky: Kučera – Strnad (11), rozhodčí: Holzer, bez karet.
Hráči Lažišť měli opticky víc ze hry, dostávali se i do šancí, ale se zakončením byli na štíru. To se jim vymstilo už v prvním poločase, po kterém prohrávali 0:1. Po přestávce začaly Hrdějovicím docházet síly a Lažiště tři minuty před koncem utkání alespoň vyrovnaly. Zajímavostí je, že hráči z Prachaticka inkasovali i v tomto utkání z penalty. V turnaji už potřetí.

Dohrávka skupiny D : FK Spartak TOPMEN Kaplice - SK Dynamo ČB 18 1:1 (1:0)
Branky: 84. Smolen – 40. Kindermann, rozhodčí: Lukáš Eibl, bez karet.
I když si zkušenější kapličtí borci vytvořili proti mladíkům z Dynama více možností ke skórování, museli se nakonec spokojit s remízou. I když to všechny zúčastněné možná může mrzet, s úrovní utkání museli být spokojeni. Tento výsledek rozhodl o tom, že Dynamo U 18 bude hrát ve skupině o 1 až 5 místo, Spartak Kaplice ve skupině o 6 až 10 místo.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář